miercuri, 13 iunie 2012

Porcii din jurul lui Filat...

     Da, am afirmat că nu mai scriu despre respectivul... şi o să mă ţin de cuvânt. Aşadar, în continuare, o să scriu despre porcii din jurul său (implicit). 
     Evident că, în jurul acestuia sunt mulţi porci, dar astăzi s-au evidenţiat câţiva  cei responsabili de siguranţa primului.
     În timpul inaugurării Expoziţiei Muzeului Victimelor Deportărilor şi Represiunilor Politice (iniţial s-a vehiculat doar Muzeul  şi-au dat seama că o cam dau în bară), vreo 5-7 porci (bodyguarzi) au făcut un cerc în jurul vedetei evenimentului (primului ministru) pentru a-l proteja. Era interzis să te apropii măcar pentru a-i face o poză., iar cei care încercau  erau bruscaţi, fie bătrâni, femei sau copii.
     Mai mult chiar, un angajat al Muzeului (expoziţiei) respectiv, în tentativa de a capta nişte poze cu înaltul demnitar, pentru arhiva şi site-ul muzeului, a fost împins de câteva ori, fără o preîntâmpinare sau, mai ales, ulterior, scuzele de rigoare. 
     Angajatul s-a revoltat, după care imediat a fost acostat de doi inşi cu indicaţii de a-şi închide gura. În plus, unul a dat şi replica: Fii bărbat! (adică suportă bruscările). Replica angajatului a fost la timp: Fii om!

P.S. Astfel ar trebui să fie oricine, oriunde, oricând  OM...

P.P.S. În continuare mutrele câtorva sus-numiţi:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu