joi, 28 iulie 2011

Reputaţia lui Ioniţă şi tuftaua lui Filat...

     Prostiile escrocului peledemist şochează la nesfârşit. Nu s-a mulţumit cu falsificarea documentelor privind cazinourile, acum falsifică şi aşa-zisele ordine date de preşedintele parlamentului, pe nişte hârţoage parafate manual cu scris şi semnături diferite.
     I-a luat ceva timp lui Ioniţă să se adune şi să găsească alte minciuni, doar pentru a ieşi într-o ipostază curată. Săptămânile în care a adunat materialele compromiţătoare, ajutat de pleiada harbujilor peledemişti, confirmă dorinţa de a crea un circ politic şi de a distrage atenţia populaţiei de la alte furturi ale guvernanţilor.
     Reiese:
a) Procuratura trebuie să intervină în cazul falsificărilor lui Ioniţă?
b) Ioniţă a intenţionat să-l fraierească pe Filat?
c) PeLeDeMist-ul şi-a pierdut şi reputaţia pe care n-o avea?
     Filat îşi doreşte puteri incomensurabile prin cerinţele nejustificate de a-şi însuşi atribuţiile Guvernului. Anterior, la intenţia liberalilor de a-i acorda primarului general de Chişinău dreptul de a numi şefii de direcţii, fără implicarea sau acordul CMC-ului, harbujii peledemişti au sărit ca ţicniţi, numindu-l pe Chirtoacă dictator nazist. Acum, lui Filat i-a plăcut ideea de dictator şi vrea să-şi împlinească poftele, situaţie etichetată ca o adevărată tuftauă (!).

P.S. Obraznicul Ioniţă mănâncă praznicul poporului...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu